17. september 2008

geografisk nedtur

i dag trodde jeg at jeg skulle få tid til å jobbe med et prosjekt som jeg nå har ventet lenge på å få lov til å begynne med. men så kommer det vaktsjefer og sier at jeg må ut og gjøre opptak. jaja, man er vel nødt til å fylle sendinga også. men det ser ut til at det er vanskelig å kombinere fotografjobben med andre ting, fordi man ofte plutselig blir kalt ut på noe. planen min var i dag å sitte inne på kontoret og teste ut hvordan man på best mulig måte kan presentere bilde, lyd, video og tekst i et oversiktkart. men nå kom jeg ikke lenger enn til å finne ut at bilde, lyd og tekst fungerer, mens video ikke gjør det. jeg har enda ikke rukket å se noe på hvordan det er best å presentere det.

og dette fant jeg ut av etter arbeidstid. så for øyeblikket sitter jeg på jobben og jobber, uten å få betalt for det. det tyder på at jeg om ikke annet har en interessant jobb.

jeg har oppdaga endel smuss og dårlig gjennomføring i nrk møre og romsdal sine nettsider. de blir rett og slett ikke utnyttet godt nok. svært sjelden er det knyttet opp video eller lyd til en sak, og det samme gjelder motsatt vei. jeg savner virkelig det multimediale. "hør mer her!" "se hvordan her!" "sjekk ut bildeserien vår!" "les mer her!" *sukk*

og da blir det opp til meg å fikse dette her. jeg må med andre ord starte å lære meg alle de tingene jeg ikke kan nok om, som f.eks. programmering og koding. ikke mye, men bare litt for å skjønne hvilke løsninger som er mulige, og hvilke som krever for mye arbeid. det kan se ut som om fritiden min de neste ukene er fylt med lesing og læring...

15. september 2008

endelig internett!

det tok ganske lang tid, men idag tidlig klarte relacom endelig å åpne opp internettlinja mi. så nå har jeg enda mer tid til å oppdatere bloggen!
yay!

konfirmasjon i helga var gøy og godt for magen og ganen. mer om det kommer.

regnestykke

1 + x = 1

hva om jeg legger til y?

1 + x + y = 1

nei vel. da blir jeg nødt til å prøve z også.

1 + x + y + z = ?

svaret kommer om to uker.