11. september 2008

nielleve



eller elleveni som vi sier i norge. selvfølgelig tenkte ikke jeg over dette da jeg bestilte fly hjem til min brors konfirmasjon. så jeg flyr like gjerne hjem i kveld. heldigvis ikke før en fire timer etter at twin towers fikk et uventet besøk. så da er vel jeg trygg?
statistikken sier vel at det er 1 av 150 millioners sjanse for å havne i flykrasj. i tillegg så har nyere forskning vist at man har 50% sjanse for å overleve hvis man først havner i en styrt. regnes det som å havne i en styrt også hvis man blir truffet av flyet? lurer på hvor mange som overlevde i 9/11 flyene?

min taktikk er som følger:
1. snike med meg en biffkniv fra nærmeste restaurant etter sikkerhetssjekken
2. kjøpe spraydeodorant og lighter
3. første skjeggmuslim jeg ser får brent bort turbanen og kuttet av kinnskjegget
4. hvis jeg så blir nekta ombordstigning, vil jeg ta frem et norsk flagg, rope "heia, heia, heia, heia norge!" og kapre flyet. ingen kan vel motstå en ekte norsk patriot?
5. hvis punkt 4 ikke fungerer, kommer jeg til å peke og rope "se! en basehopper som henger i fjellveggen og holder på å dette ned!"
nordmenn er syke.

8. september 2008

besøk




så har noen andre enn meg endelig sett hybelen.
øystein var på besøk i helga! så istedenfor å sitte og gjøre ingenting alene, satt jeg og gjorde ingenting sammen med en god venn.

nå ja, noe fant vi på. fredags kveld blei bare tilbrakt hjemme med
hot fuzz og the office. men det er jo mer enn nok morro i det.

lørdagen var det fint vær, og etter å ha brukt 3 timer på ingenting, kom vi oss avgårde på tur opp mot varden. på turen opp oppdaget vi både
et narkoreir, et forvirrende skilt, et perfekt hopp og til slutt en varde. matpakke er en sikker vinner. og saft på colaflaske.

så var det landskamp på byen, med pizza og øl som tilbehør. en tur innom byens utesteder klarte vi jammen også å komme oss gjennom.

søndagen var bare slapp, med mer the office, og mye prat.




sjekk photostreamen på flickr for flere bilder!