28. august 2008

ttt

jamen det gjør det.
helt sant.

har prøvd å komme i kontakt med mannen som lagde norge rundt-kartet til nrk trøndelag i nesten en uke nå. men folk er så opptatte i redaksjonene at det er vanskelig å få noen til å snakke. håpet mitt er uansett å lage noe tilsvarende for nrk møre og romsdal, men da ikke med norge rundt-innslag, men heller et kart hvor du kan se de siste to ukers nyheter plassert geografisk. jeg er enda litt usikker på hvor mye jobb det krever å legge til et nytt innslag, så det er ikke sikkert at dette blir en realitet. tar det noe særlig mer enn 10-15 min å legge til et nytt innslag, blir det vanskelig. i motsetning til hva du kanskje tror, så finnes det ikke en haug folk i nrk som sitter venter på noe å gjøre. men dette er fortsatt så nytt og spennende at det er interressant så langt det ikke koster for mye tid.

ttt

27. august 2008

første tur til kristiansund

men ingen bilder. hvorfor ikke? har ingen god forklaring gitt. det bare skjedde ikke.
uansett, turen fra molde til kristiansund til omlag en time og et kvarter. det er hvis man kjører tunnelen og unngår ferja. hvis man heller velger å kjøre atlanterhavsveien (den veien hvor ALLE bilreklamer blir spilt inn) så tar det litt lenger tid pluss en ferje. men jeg må vel ta den turen en gang og.

for jeg skal nemlig opp dit hver tirsdag og være foto for vj-en som jobber der oppe. hyggelig kar, forresten. vi lagde en litt annerledes kultursak i går. jeg er egentlig ganske fornøyd med den. om vaktsjefen sa det samme, skal være usagt, vi leverte den uansett så tett opp mot sending at de ikke hadde tid til å forandre noe.

og i dag blir det mer kultur, for bjørnsonfestivalen starter i molde.

25. august 2008

helgen


ble brukt på litt utradisjonelt vis. i posten på torsdag lå det et anonymt brev. inni la en utgave av maus. spennende, tenkte jeg. fredag etter jobb begynte jeg å lese. en gang utpå natten, bare avbrutt av en pause med battle royale (ja, jeg vet, veldig upassende), så var de 300 sidene ferdiglest.
og ikke nok med det. jeg måtte selvsagt avslutte helgen med å se schindlers liste. historiene fra den tiden er helt utrolige, og fullstendig uforståelig for oss unge idag (ihvertfall for meg, og jeg regner meg selv som ung i dag). derfor er verk som disse så utrolig viktige, at jeg helst ville sett begge som obligatoriske å lese/se i løpet av skolegangen. men nå er ikke jeg noen leder, og jeg skal ikke alene bestemme hva som er bra for andre. jeg bare slenger forslaget ut der, i et slags famlende håp om at man fortsetter å lære de unge om holocaust. vi må aldri glemme.
nå har jo nyinnspillingen av the wave også kommet. jeg husker at jeg så originalen på ungdomsskolen, og den gjorde et sterkt inntrykk. jeg får få tak i denne og. og sjekke hvilke av de jeg vile gjort til obligatorisk materiale hvis jeg var diktator.

tv!

jeg dro til jeg gitt. kjøpte ny tv. men ikke noe monster. en 32" lcd med 1080i oppløsning. funker finfint på x-boxen. jeg ga 8500 for den, noe som jeg tror var et bra tilbud. selgeren ga meg 1500 i rabatt fra den allerede nedsatte prisen. men når jeg nå har sett gjennom tilbudene på nett, så var ikke tilbudet så bra allikevel. http://www.dinpris.no/?cid=1&gid=127&sid=651&pid=1311128
men jeg føler absolutt ikke at jeg ble lurt, jeg mener, 750 kroner mer for tven er da ikke så mye.